Варна ще е домакин на Европейската зимна отборна купа по

...
Варна ще е домакин на Европейската зимна отборна купа по
Коментари Харесай

Варна приема Европейската зимна отборна купа по тенис до 16 години

Варна ще е хазаин на Европейската зимна отборна купа по тенис до 16 години от  1-ви до 3-ти февруари. Ма човете от зона „ А “ ще се проведат в зала " Владислав " със съдействието на Община Варна, Българска Федерация по Тенис и TK „ Черно море Елит “.

България ще бъде в състав: Пьотр Нестеров (TK „ Черно море Елит “, гр.Варна), Иван Пенев (TK „ Локо 98 “, гр.Пловдив) и Владимир Попов (TK „ Стоянстрой “, гр.Пловдив). Капитан на нашите момчета е Кристиян Илиев от Търговска колегия " Черно море Елит ". Както е известно, в събота той и Пьотр Нестеров бяха наградени в Нощта на първенците в Софишя дружно с всички най-хубави спортисти и треньори през 2018 година

Пьотр е №1 в европейската класация за 16 годишни.

Общо 8 тима ще вземат участие в състезанието във Варна. Освен българите на кортовете в зала „ Владислав “ ще забележим селекциите на Англия, Молдова, Черна гора, Сърбия, Словакия, Испания и Турция.

„ Първите два тима ще се класират за финалите във Франция през февруари, като системата е на елиминиране. Играе се за всяко едно място. Жребият за двойките и схемата на елеминации ще се тегли в община Варна на 1 февруари един час преди старта на шампионата. Първите тимове, които изгубят, играят за местата от 5-о до 8-о. Играе се за всяко едно място, само че с цел да се класираме на край, ни трябват 2 следващи победи. ", посочи Кристиян Илиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР