Варна ще бъде домакин на 9 и 10 април на

...
Варна ще бъде домакин на 9 и 10 април на
Коментари Харесай

Във Варна е финалът на първата в България зимна лига по плажен тенис

Варна ще бъде хазаин на 9 и 10 април на финалите на първата в България Зимна лига по плажен тенис , проведена от Beach Tennis Bulgaria Club (BTBC), заяви пред Българска телеграфна агенция ръководителят на клуба Добромир Ганев.

В клубната зала " Padel &Beach Tennis Varna " ще се съберат 16-те топ играчи, постигнали най-хубави резултати във всички девет шампионата, извършени през зимния сезон във Варна.

В събота (9 април) от 14:00 часа е груповата фаза на шампионата, а в неделя (10 април) от 12:30 часа са полуфиналите и финалите.

BTBC има желание да сътвори същински двудневен празник с доста изненади както за участващите тимове, по този начин и за публиката, която ще се любува на страхотните дуели, които сигурно ще се получат по време на MASTERS шампионата. 

За да се получи същински празник на плажния тенис, УС на BTBC взе решение за осъществяване на съпътстващ шампионат във формат смесени двойки. Идеята на уредниците е да уважат дамите, като дават специфични предложения на 8 от тях от всички центрове в България, разрастващи този спорт. Жените от своя страна ще поканят свои сътрудници за присъединяване в конкуренцията, наречена " Ladies Choise ". На кои дами ще бъдат предоставени поканите ще бъде съветвано с управленията на клубовете в страната.

Ганев напомни, че плажният тенис се появява в Италия при започване на 70-те години на предишния век, а сега се практикува допълнително от 50 страни и от над половин милион души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР