Варна се включва в кампания за безплатни консултации с водещи

...
Варна се включва в кампания за безплатни консултации с водещи
Коментари Харесай

Варна се включва в кампания за безплатни логопедични консултации

Варна се включва в акция за безвъзмездни съвещания с водещи експерти логопеди. Инициативата, която се провежда за пети път от, ще се организира от 13 февруари до 10 март и тази година ще е под надпис „ Провери, с цел да знаеш! “, научи Moreto.net.

Родителите могат да запишат час за консултация с някой от експертите, подкрепили акцията, през уеб страницата Логопедия.бг. Там са оповестени имената и телефоните на логопедите. Има опция да бъде записан час при повече от един експерт.

Времето на осъществяване на акцията за безвъзмездни съвещания с логопед не е инцидентно.

През месец март означаваме Европейския ден на логопедичната терапия(6-ти март), който българските логопеди разпознават и като собствен професионален празник.

Тазгодишната акция се концентрира върху основаването на привички за регулярни съвещания с логопед. Край на самодейността за 2023 ще сложи връчването на първите награди „ Логопед на годината “ на специфична гала на 11 март.

При четвъртото издание на акцията през 2022г, когато се организират и онлайн съвещания, вземат участие 104 логопеда от 27 града в страната. В тазгодишното събитие все още поръчка за присъединяване са дали над 70 експерти от разнообразни обитаеми места, измежду които и Варна. Записването на логопеди, които желаят да оказват помощ на нуждаещи се с безвъзмездни съвещания, продължава.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР