Варна се надигна - хората подкрепят големият боксьор Ивайло Маринов.

...
Варна се надигна - хората подкрепят големият боксьор Ивайло Маринов.
Коментари Харесай

​​​​​​Изнудват легендарен боксьор с наем на ресторант

Варна се надигна - хората поддържат огромният боксьор Ивайло Маринов. Носителят на злато и бронз от олимпийските игри, четирикратен европейски и световен първенец, притежател на Световната купа и Орден Стара Планина, за който великият кубински треньор преди години Алсидес Сагара каза, че " в аматьорския бокс не е виждал в миналото по-добър танц с крайници сред въжетата ", през днешния ден е изправен пред спор с Областния съвет на града.

Пред общината се събраха повече от 200 души - другари, спортни деятели, дейни спортисти и агитката на Черно море, предвождани от техния лидер Иван Михайлов.

Повече от две десетилетия Ивайло Маринов държи чартърен ресторант БМ " Залива " на Южния плаж. Ивайло Маринов в никакъв случай през годините не не помни своите другари, както и тези, с които е делял стая по време на надпревари.

В заведението постоянно си дават среща и изтъкнати спортисти. Оказа се, че след приключване на контракта за наем Областният съвет подвига изкуствено неведнъж наема, с цел да откаже Ивайло Маринов от опцията да заплаща висок наем.

" В момента заплащам по 2600 лв. месечен наем, а  избрани хора от Областния съвет, които даже не познавам, желаят да вдигнат наема на 10 000 лв..

Пуснал съм тъжба до Апелативния съд. На 18 август е плануван търг за заведението с 10 000 лв. на месец наем първична цена.

В петък с моите другари ще влезем в oбщината, с цел да желаяме пояснение и да бъде вписан като точка в дневния ред казусът със заведението. Вижте, аз преди години можех да остана в чужбина, само че не го направих, тъй като съм варналия и обичам този град.

Доказал съм и любовта си към страната. А в заведението желая да групирам мои другари. Обичам да има посетители, които да остават задоволени ", приключи прочувствено Ивайло Маринов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР