Варна. Продължават дейностите по установяване на извършителя на сексуалното посегателство

...
Варна. Продължават дейностите по установяване на извършителя на сексуалното посегателство
Коментари Харесай

Ст. комисар Даниел Пашов, директор на ОД МВР – Варна: Жертвата на сексуалното посегателство на ул. „Струга“ е дала описание на извършителя

Варна. Продължават дейностите по определяне на причинителя на половото посягане по отношение на жена във Варна. Това заяви на конференция шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна ст. комисар Даниел Пашов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна. Сигнал за случая е постъпил в 6.30 часа тази заран. „ Става въпрос за обезчестяване. На ул. „ Струга “ жена на междинна възраст е била обект на незаконното посягане. В момента чиновници от престъпна полиция, районните ръководства, Областната дирекция и охранителна полиция организират оперативно – издирвателни мероприятия за определяне на възможния причинител на закононарушението. Провеждат се и процесуално-следствени дейности на място “, съобщи комисар Пашов.
Жената е дала изложение на причинителя. Вече има арестувани 10 лица, които се ревизират за съпричастност. Мероприятията ще продължат до определяне на причинителя.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР