Варна. Пълна мобилизация на структурите на БСП във Варна- град

...
Варна. Пълна мобилизация на структурите на БСП във Варна- град
Коментари Харесай

Структурите на БСП във Варна обявиха пълна подкрепа за ръководството в борбата срещу модела “ГЕРБ”, пълна мобилизация обявява левицата за спечелване на изборите във Вълчи дол

Варна. Пълна готовност на структурите на Българска социалистическа партия във Варна- град и региона за победа на изборите в община Вълчи дол, които ще се проведат на 8 октомври, разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с Областния съвет, Градския съвет, районните ръководители, организациите на дамите, младежите и ветераните във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . “Да покажем, че можем да сложим завършек на ръководството на суджука и кумовете. Отсега започваме подготовка за локалните избори през 2019 година ”, сподели още водачът на левицата. По време на срещите се реши вътрешнопартийните разногласия да бъдат прегледани от контролните органи на партията, според нормите на устава.
По време на всички срещи варненските социалисти гласоподаваха позиция, в която показват цялостна поддръжка за водената политика от националното управление на партията и осъждат опитите да се внушава, че е допустима огромна коалиция с ГЕРБ - мнение изразявано от някои членове на партията. Оценяваме напъните на управлението и парламентарната група да се бори с модела на ръководство на ГЕРБ и да предлага алтернатива- декларират Областният, Градският съвет, районните организации на БСП-Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР