Варна. Организацията на ПП ГЕРБ - Варна почете празника на

...
Варна. Организацията на ПП ГЕРБ - Варна почете празника на
Коментари Харесай

Варна: ПП ГЕРБ почете празника на града на Успение Богородично

Варна. Организацията на Политическа партия ГЕРБ - Варна уважи празника на морската столица, който съответствува с Успение Богородично. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Честванията, отдадени на Деня Варна – 15 август, започнаха с тържествена литургия и признателен молебен за здравето на жителите и гостите на града в Катедралния храм “Св. Успение Богородично ”.
На централния площад „ Св. св. Кирил и Методий ” бе повдигнат флагът на Варна, след което се организира литийно шествие с чудотворната икона на Света Богородица. То бе поведено от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и кмета на Варна Иван Портних, който е и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ - Варна.
Сред формалните посетители бяха министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, евродепутатът от Политическа партия ГЕРБ - Варна Емил Радев, регионалният шеф на града Стоян Пасев, ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов, народните представители от ГЕРБ-Варна Таня Петрова, Емилия Милкова и Владимир Вълев, както и общински съветници. Тържеството почетоха също районни кметове, представители на Военноморски сили, дипломати и хиляди жители.
Над 10 събития – концерти, ветроходна регата и детски спектакли, са проведени за празника на Варна. Тържествата ще завършат с красиви празнични илюминации.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР