Варна. Има данни, че самоубилият се 24-годишен мъж, убил преди

...
Варна. Има данни, че самоубилият се 24-годишен мъж, убил преди
Коментари Харесай

Радослав Лазаров, Окръжна прокуратура – Варна: Има данни, че самоубилият се 24-годишен мъж, убил преди това възрастна жена, е с психично заболяване

Варна. Има данни, че самоубилият се 24-годишен мъж, умъртвил преди този момент стара жена, е с психологично заболяване. Това съобщи пред публицисти представителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . „ Окръжната прокуратура във Варна управлява следствието на наказателното произвеждане, формирано в дребните часове на днешния ден, за осъществено ликвидиране и последвало самоубийство на причинителя на действието. Установено е към сегашния миг, макар късия интервал на следствието, че по всяка възможност причинителят е душевен болен. Той е правил непристойни дейности на балкона на своето жилище, трансферирал се е на балкона на своя съседка. Разбил е вратата или прозореца, влезнал е и я е умъртвил. При идването на полицията е установен този факт, както и неговото самоубийство чрез електрически ток “, съобщи прокурор Лазаров. По думите му следва да бъде открито дали има данни причинителят да е регистриран като психологично болен. „ Предстои да бъдат назначени и направени аутопсии на труповете, следва да бъдат проверявани аргументите и изискванията за осъществяване на закононарушението “, сподели още прокурор Радослав Лазаров. В хода на следствието ще се открива и дали е имал взаимозависимост от опиати. Радослав Лазаров добави, че няма недоволство за закъснение на полицията. На този стадий няма данни за други сходни случаи на експанзия към съседи от страна на причинителя, който е живеел самичък на адреса.

„ Фокус “ напомня , че към 1.00 часа след среднощ през днешния ден в кв. „ Младост “ 24-годишният Цветан А. почнал да хвърля от балкона на жилището си разнообразни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял. Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи. Подаден бил сигнал на незабавния телефон 112. Цветан прескочил преградата сред двата балкона и се трансферирал в съседския. В жилището живеела 84-годишната Минка М. След като вратата на жилището ѝ била разрушена от пристигналия полицейски екип от ОДМВР, старата жена била открита мъртва. Убийството ѝ е осъществено с голям брой удари.
В жилището било открито и тялото на Цветан, който се самоубил посредством включени кабели в електрическия контакт.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР