Варна е приоритетен град за туризма, тук ние можем да

...
Варна е приоритетен град за туризма, тук ние можем да
Коментари Харесай

Николова във Варна: 17 млн.лв. са предвидени за рекламата на България като дестинация на четири сезона

 Варна е предпочитан град за туризма, тук ние можем да развиваме туризъм целогодишно. Тук може да се развива културен, археологически, винен и спа туризъм. Това съобщи при гостуването си във Варна министърът на туризма, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

При визитата й стана ясно, че Министерство на туризма ще разполага с бюджет от към 17 млн.лв., с цел да популяризира по-успешно България като дестинация на четири сезона.

" Реално обезпечените средства, като спомагателен бюджет, са в размер на 5 млн. лв., а общият бюджет възлиза на стойност 17 млн. лв.. Министерството ще направи всичко допустимо да изиска и в допълнение нарастване, тъй като упоритостта, във връзка с рекламирането на страната ни като 4- сезонна дестинация, са доста високи. Ние работим на основните пазари, към този момент имаме такива начинания, тъй че стремежът ни е финансовият запас да бъдат оптимално увеличаван за реклама и усилването на политиката на отрасловото министерство в областта  на рекламата ", съобщи Николова.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР