Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук,

...
Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук,
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Варна е най-красивият град на света!

Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук, в този град. Това съобщи мегазвездата на съветската музика Филип Киркоров по време на снощния си величествен концерт в Двореца на културата и спорта, съобщи Дарик.

"Тази вечер ще запомня за цялостен живот ", показа роденият тук артист и актьор, който по време на шоуто получи званието " Почетен жител на Варна ". Връчи му го зам.-кметът Коста Базитов.

Киркоров зарадва варненци с 3-часово шоу, зад което стои впечатляващ интернационален екип. На спектакъла в зала " Конгресна " се любуваха хиляди фенове.

" Много пъти съм минавал с рейс към " Златни пясъци " и в лявата страна съм се заглеждал по тази красива Спортна зала. Не съм си и представял, че някой ден ще имам тук огромно шоу ", разкри Киркоров, който с турнето " Я " празнува своя 50-годишен празник.

" Познавам всяка улица във Варна, знам всичко за този град и не знам нищо, тъй като целия си живот пътувам из целия свят. Но постоянно сърцето ми е тук, в този град ", означи световноизвестният музикант. Той разкри още, че в деня преди концерта си във Варна се е разходил до улица " Беласица ", където на номер 30 е била къщата, в която е прекарал първите години от живота си.
Пред варненци най-голямата звезда на съветската музика изпя "Незабрава ", позната в осъществяване на Катя Филипова, и " Телефонна обич " на Васил Найденов. На сцената с Киркоров се качиха й двете му деца - Алла-Виктория и Мартин, които дружно извършиха една от песните му. Изключително прочувствен миг беше качването на сцената на бащата на Филип - 85-годишният Бедрос Киркоров, който изпя една от песните си.

Родният град на Филип Киркоров е една от петте спирки от турнето му "Я " у нас. Преди Варна спектакълът беше показан в Русе, а в идващите дни ще бъде в Бургас, Пловдив и София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР