Варна е била дадена на концесия и е управлявана в

...
Варна е била дадена на концесия и е управлявана в
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Варна е била дадена на концесия на строителен „предприемач”

„ Варна е била дадена на концесия и е ръководена в интерес на и от името на един строителен „ бизнесмен “, на който му е било разрешено да звъни на всички чиновници непосредствено, а те са били принудени да извършват неговите повели категорично ”. Това написа в обществените мрежи кметът на града Благомир Коцев, съгласно който огромна част от „ плановете “ през последните 5 години са били направени да обслужат или да бъдат построени от кмета в сянка, който е прочут с прякор и който общинските чиновници наричали „ шефа “ или „ благодетеля “.

„ Докато някогашният кмет отсъстваше от публичния живот на Варна, точно това се е случвало в общината - налагано е държание, притискани са хора, заплашвани са чиновници. Голяма част от бизнес плановете са били спирани за този, който има интерес да му се придвижат документите, да бъде заставен да отиде и „ да се разбере с който би трябвало “. И разумно - това не се е случвало в Община Варна, а отвън нея, в частни хотели ”, написа Коцев.

Кметът добавя, че движещи сили зад всяко деяние на предходното ръководство са били „ най-вече изгодата, персоналните ползи и страхът ”. През първия си месец на поста той видял доста неприятни практики като „ слаб интерес, надменно отношение към успеваемостта на работния развой, изтекли периоди по подписани контракти без каквито и да е последици и голяма липса на планова подготвеност за кандидатстване по стратегии за финансиране ”.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР