Варна-ДКС отстъпи като гост на ЦСКА с 0:3 (23:25, 10:25,

...
Варна-ДКС отстъпи като гост на ЦСКА с 0:3 (23:25, 10:25,
Коментари Харесай

Двата варненски волейболни отбора стартираха със загуби в женското първенство

Варна-ДКС отстъпи като посетител на ЦСКА с 0:3 (23:25, 10:25, 22:25). Решителен за изхода на мача бе първият гейм. В него " армейките " взеха преднина от две точки и съумяха да я запазят до дъно, като се постановиха с 25:23 и взеха психическо преимущество. Вторият гейм бе извоюван с 25:10. В третата част гостите се пробваха още веднъж да се борят. Развоят вървеше равностойно през по-голямата част. В решителните минути обаче домакините още веднъж се откъснаха и постановиха волята си, като затвориха мача с чиста победа. За клубния уебсайт наставникът на варненки Стоян Гунчев показа, че е отчаян от представянето на своите възпитанички. " Не можахме да покажем играта, която желая, и несъмнено се представихме под опциите си. В първата и третата част бяхме покрай триумфа, само че се огънахме. Съперникът ни натисна със мощен начален удар, на който не намерихме отговор. Направихме доста непредизвикани неточности, само че това го приписвам на напрежението. Първенството обаче занапред стартира и се надявам, че ще покажем същинския си капацитет ", сподели Гунчев.

Перун падна от Казанлък Волей вкъщи. Воденият от Атанас Петров състав надигра безапелационно домакините с 3:0 (25:11, 25:11, 25:16). Казанлъчанки бяха непоколебими през целия дуел и не разрешиха на противника да противодейства по никакъв метод. 

Във втория кръг от постоянния сезон на 6 ноември, от 18.00 часа е морското дерби сред Варна ДКС и Перун, което ще бъде излъчено онлайн в националния състезателен канал b1b.box.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР