Варна. Десетки млади хора се включиха в тренировката на плажа

...
Варна. Десетки млади хора се включиха в тренировката на плажа
Коментари Харесай

Владимир Вълев, ГЕРБ - Варна: Спортът помага за преодоляване на агресията сред младите хора

Варна. Десетки младежи се включиха в тренировката на плажа в морската столица, която е част от самодейността на народния представител от ГЕРБ-Варна Владимир Вълев „ Спорт против експанзия ”, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Кампанията има за цел да разпространява развиването на всеобщия спорт като метод за превъзмогване на експанзията в обществото ни.
Владимир Вълев е троент европейски и международен първенец по кикбокс и притежател на международната купа при експертите на WAKO PRO. Той организира тренировките дружно с вицесветовния първенец по муай тай Красимир Димов. Двамата приготвят доста от младите очаквания в тези спортове и не за първи път провеждат сходни начинания, с които подтикват хората да са физически дейни.
„ Спортът е метод младежите да се откъснат от компютрите и телефоните, да осмислят свободното си време, като го посветят на нещо, което подкрепя физическото им развиване, калява духа им и ги дисциплинира. Случаите на принуждение на улицата или даже в класните стаи зачестиха. Вярвам, че един от методите за превъзмогване на експанзията е да мотивираме децата да вложат своята сила в спортни занимания, които им доставят наслаждение ”, разяснява Владимир Вълев.
Той благодари за поддръжката на своя сътрудник Красимир Димов, както и на всички участници в акцията „ Спорт против експанзия ”. „ Варна има прелестни естествени дадености, които разрешават тренировките навън да съчетават физическото натоварване с позитивните страсти на морския бряг. Затова ще продължим да организираме тренировки на плажа ”, изясни Владимир Вълев. Той предложения и други изявени състезатели да поддържат идеята „ Спорт против експанзия ” и да вземат присъединяване в самодейността, която през есента ще продължи със спортни събития за възпитаници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР