Варна без Хемус е много далеч и далече ще остане

...
Варна без Хемус е много далеч и далече ще остане
Коментари Харесай

Иван Портних поиска оставката на кабинета, Борисов: Трябва да останат, докато станат нула процента

" Варна без " Хемус " е доста надалеч и надалеч ще остане за най-голямо страдание. Тази една година неуспех към този момент щяхме до Велико Търново да сме на трошляк. Пълен неуспех. И им оставихме парите за " Хемус " в сметка, те ги опукаха. За тази една година една лъжица асфалт не са изсипали ", сподели Борисов.

Това съобщи на среща с членове и поддръжници във Варна водачът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов.

Събитието беше намерено от кмета на Варна Иван Портних, който насочи рецензии към държавното управление и изиска оставката му. Екзалтирани от апела на градоначалника, симпатизантите на ГЕРБ също започнаха да скандират " Оставка ".

" Няма да викате " Оставка “, те би трябвало да останат, до момента в който станат нула %, с цел да се почисти България от тях “, обърна се Борисов към присъстващите в залата.

Според Борисов ГЕРБ-СДС не би трябвало да внасят избор на съмнение към кабинета, защото " това единствено ще ги консолидира ".

" Кмете, депутатите ще дойдат с тебе в ареста да те защитят ", обърна се в края на изявлението си Бойко Борисов към Иван Портних

" Стигна се до там, че се бият в Министерството на земеделието. Тихомълком единствено се сменят зам.-министри. Не е смешно, тъжно е, това е смяната. Не ви ли прави усещане? Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 милиарда $. Ако ДАНС са ги ревизирали през търсачката в Гугъл, то излиза единствено корупция ", добави той.

" Никога не съм имал злато. Компромати, чекмеджета, долари - няма тематика, по която да се регистрира триумф ", добави Борисов. Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 милиарда $ се замазаха и завършиха, акцентира Борисов.

По думите му е нечиста сделка, че когато оказваме помощ на Украйна, въвличаме страната във война.

" Когато става въпрос за въоръжение за нашата другарска страна Украйна, би трябвало да сме непоколебими, единствено това стопира войната ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР