Вариантът пред Ювентус за продажба на Душан Влахович все още

...
Вариантът пред Ювентус за продажба на Душан Влахович все още
Коментари Харесай

Юве хареса заместник на Влахович

Вариантът пред Ювентус за продажба на Душан Влахович към момента съществува, а италианският клуб към този момент е набелязал възможен заместител на сърбина в лицето на португалския нападател на Евертън - Бето, твърди вестник Corriere dello Sport.

23-годишният Влахович е измежду най-скъпоплатените футболисти в състава на Ювентус, а неналичието на неизменност при реализаторския му принос е довело до разглеждането на евентуални други възможности от страна на спортния шеф Кристиано Джунтоли.

Грандът от Торино не бе надалеч от разновидността да продаде Влахович през миналото лято, разменяйки го с Ромелу Лукаку, само че разликите в пазарната цена на двамата докара до проваляне на договорката с Челси. Ръководството на Ювентус се надяваше да успее да удължи контракта на сърбина с още една година и да разсрочи бонусите му, само че нападателят не е уверен, че желае да одобри този вид.

Алваро Мората е апетитен за желаната алтернатива за нов нападател от старши треньора Масимилиано Алегри, само че испанецът неотдавна възобнови договора си с Атлетико Мадрид. В листата на Джунтоли попада точно 25-годишният португалец от Евертън Бето, който мина в британския отбор от италианския Удинезе за сумата към 30 милиона евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР