Вариантът Обединени патриоти“ да се явим заедно на евроизборите не

...
Вариантът Обединени патриоти“ да се явим заедно на евроизборите не
Коментари Харесай

Сидеров: Патриотите можем да се явим заедно на евровота, но има белези на разтрогване на брака

Вариантът „ Обединени патриоти “ да се явим дружно на евроизборите не е изключен, само че има белези на анулиране на брака. Това коментира водачът на „ Атака “ и председател на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров по мотив декларацията на НФСБ, че преустановяват договарянията с Вътрешна македонска революционна организация за явяване на евроизборите.

„ Поне осем месеца слагам този въпрос и към този момент взех решение да не го слагам, тъй като стартира да излиза, че доста упорствам. Започнаха да вървят такива клюки, че аз държа да повеждам листа, слагам условия и впрочем. Затова престанах да слагам този въпрос “, обясни Волен Сидеров.

На въпрос дали ще излизат с обща листа, Сидеров съобщи, че е схванал от декларацията на НФСБ, че не желаят да се явяват с Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му, евроизборите са значими за България и не е ясно за какво съгласно Валери Симеонов това не е по този начин. Според водачът на „Атака“ обаче това е липса на стратегически взор. „ Става дума за геополитически избори. Става дума за една борба за Европа, в която ще се сблъскат глобализъм и антиглобализъм “, обясни той и уточни, че Европа би трябвало да се еманципира от Съединени американски щати.

„ Самият Тръмп споделя, че Европа не го интересува толкоз. Имаме късмет Европа да стартира по-самостоятелна политика, стопански, енергийно, всевъзможни, да се прегледат глобите против Русия. Крайно време е да бъдат прегледани и да паднат. По тези въпрос програмно ние по какъв начин ще се разберем, още не сме говорили. Не е единствено въпроса „ Хайде отиваме дружно “. Отиваме, само че с каква стратегия, с какви хрумвания “, попита Волен Сидеров.

Лидерът на „Атака“ разяснява още, че в никакъв случай не е бягал от събиране на дребната коалиция и е подготвен още през днешния ден да инициира такова.  „ Още през днешния ден ще им се обадя на сътрудниците Каракачанов и Симеонов и ще ги поканя. SMS ще им пусна “, сподели Сидеров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР