Вариантът на коронавируса има своята специфика в симптомитеМного от заболелите

...
Вариантът на коронавируса има своята специфика в симптомитеМного от заболелите
Коментари Харесай

Кои са неврологичните симптоми на Омикрон

Вариантът на ковид има своята специфичност в признаците

Много от заболелите се оплакват от болки в мускулите и ставите, изключително в гърба, кръста и раменете. Именно те могат да бъдат ранен симптом на зараза с Омикрон, написа "Дейли Експрес ", представен от

Според Националната здравна работа тези неочевидни признаци са постоянно срещани при пациентите и могат да оказват помощ за саморазпознаването на COVID-19 на ранен стадий, с цел да може да се стартира лекуване в точния момент, добавя БГНЕС.

"Хората изпитват болежка, която може да се появи и да изчезне след известно време, до момента в който трае възобновяване. Някои изпитват и странни или изменени чувства, като изтръпване или мравучкане, уязвимост в ръцете или краката ", споделят специалистите.

Според изследването на признаците на ZOE - най-голямото приложение за изследване и следене на признаците на SARS-CoV-2 - такива болки могат да се появят при започване на инфекцията. Обикновено те не престават приблизително два до три дни, само че могат да продължат и по-дълго - според от възрастта на пациента.

"Обикновено те не престават приблизително два до три дни, само че с напредването на възрастта могат да продължат и по-дълго. При децата болките не престават до четири дни, при възрастните на 16-35 години - до пет дни, при възрастните на 35-65 години - до седем дни, а при хората над 65 години - до осем дни ", споделят учените, участващи в плана.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР