Вариантът е само един - да се върне мандатът и

...
Вариантът е само един - да се върне мандатът и
Коментари Харесай

Миков: Върти се, премята се мандат и обикалят някакви комични фигури

Вариантът е единствено един - да се върне мандатът и да си отидем умерено без избори и без фарса, който се развива в последните дни. Когато не се реализира единодушие за държавно управление, мандатът се връща.

Това съобщи някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков пред БиТиВи.

Върти се мандат, премята се и обикалят към него някакви комични фигури, иронизира Миков. Ще попадне и в международните върхове - държавно управление си отива, без да има призната стратегия за ръководство в Народното събрание . Свидетели сме на непримиримост, двудневни хоризонти, други възможности, а би трябвало да се излезе и да се каже, че няма други възможности да се сформира държавно управление, няма болшинство, настоя Миков.
 Българска социалистическа партия мисли върху два разновидността за кабинет
Българска социалистическа партия мисли върху два разновидността за кабинет

Свиленски изясни единствено, че разновидностите са в сходство с Конституцията и ще бъдат с небосвод до петък

" Щраус е, главата в пясъка, а другото на открито ", отсече той.

По думите му политически групи в Народното събрание се насочват към избори през есента - октомври месец. Българска социалистическа партия го раздава като нужния политически глупак, който би трябвало да подържи мандата известно време, уточни Миков.

Според него, когато политическият небосвод на един политик е от сряда до петък, остава желанието за закрепване, само че няма необикновен политически смисъл, удря върху достолепието на този, който го прави и малко по-далечния небосвод - до есента. Трябва завърши мъката бързо и да се отиде към избори, настоя Миков.
 Калфин: Радев се пренасити на служебни кабинети
Калфин: Радев се пренасити на служебни кабинети

Най-вероятно обаче това ще се случи

Той се надява, че ще се върне откровеността в политика след възможните предварителни избори. Опозицията не изигра изключително огромна роля да се стигне дотук. Партийният нарцисизъм, несъответстващите решения в региона на енергетиката и опазване на властта непременно отвращава хората от политиката, посочи Миков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР