Вариантът е само един – да се върне мандатът и

...
Вариантът е само един – да се върне мандатът и
Коментари Харесай

Михаил Миков: Стига с тази агония! Да отиваме на избори

Вариантът е единствено един – да се върне мандатът и да се отиде умерено към избори без фарс. Това съобщи в студиото на утринния блок  на бТВ някогашният ръководител на Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.

„ Политическите групи в Народното събрание се насочват към избори. го раздава като „ нужния глупак “, който би трябвало да подържи мандата известно време. Когато политическият небосвод на един политик е от сряда до петък, тогава единствената цел остава някакво закрепване “, добави той.

Най-добре е да се завършва тази мъка и да се отива на избори, акцентира Миков.

Според него би трябвало да се прелегитимира ръководството.

„ Много се надявам малко да се завърне откровеността в политиката. Разговорът сред политици и жители би трябвало да бъде доста по-откровен от протичащото се в този момент – едно се демонстрира в медиите, когато микрофоните са включени и друго, когато са изключени “, добави той.

Миков уточни, че не е имало ценностно схващане в кабинета и той не е имал стратегия за ръководство: „ Може по този начин да попаднем в международните върхове – държавно управление без призната стратегия за ръководство “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР