Вариант, в който ВМРО и ДПС ще правят коалиция, няма.

...
Вариант, в който ВМРО и ДПС ще правят коалиция, няма.
Коментари Харесай

Каракачанов отрече за коалиция с ДПС: ВМРО не се продава

Вариант, в който Вътрешна македонска революционна организация и Движение за права и свободи ще вършат коалиция, няма. Защото Вътрешна македонска революционна организация няма да се продава. Ще търсим коалиция с всички други български партии, съобщи водачът на партията Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия след края на изборния ден.
Към момента екзит пол-овете дават на Вътрешна македонска революционна организация седмо място и малко над 4-процентната преграда.
 Борисов е един от най-хубавите търговци на човешки души Борисов е един от най-хубавите търговци на човешки души
Борисов е един от най-хубавите търговци на човешки души. Това разгласи в коментар пред " Нова телевизия " Христо Иванов, съпредседател на " Д...
Каракачанов разяснява и гласуването в Турция. „ Кой разреши друга страна – прилежаща Турция, да взема решение изборите в България? Защото това е национално изменничество. Процесът там е неконтролируем от ЦИК. Там пропаганда се води на турски език, декларациите на българските жители са авансово попълнени “, уточни той.
Всички партии без Движение за права и свободи би трябвало да намерят общ език, с цел да излезем от рецесията, разяснява от своя страна зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов. По данни на екзит пол на другите социологически организации Вътрешна македонска революционна организация ще бъде част от идващия парламент, като събира сред 4% и 4,7% от гласовете у нас.
„ Вътрешна македонска революционна организация направи една доста добра акция, може би най-хубавата от всички политически сили в България. Ще продължим да пазиме българщината и ще отстояваме ползите на България, по този начин, както сме го правили постоянно. Нашата цел е да изпълняваме предизборните си обещания “, съобщи той и добави, че се надява на по-добър резултат след окончателното броене на гласовете.
Вътрешна македонска революционна организация прикани всички партии в новия парламент като се изключи Движение за права и свободи да намерят общ език и да се обединят към няколко целта, с цел да може страната да излезе от актуалната рецесия. „ Българските политици би трябвало да бъдат виновни, в случай че не го създадат българите ще ги санкционират “, сподели той.
 Юлиан Ангелов, Вътрешна македонска революционна организация: Не ни плаши да сме в съпротива или в ръководство Юлиан Ангелов, Вътрешна македонска революционна организация: Не ни плаши да сме в съпротива или в ръководство
Първи коментар на Вътрешна македонска революционна организация след оповестяването на екзитпол резултатите за парламентарния избор. Изявление направи ръководителят на предизборния...
Попитан за вероятни обединения в новия парламент Ангелов съобщи, че „ към момента не е имало никакви позвънявания “ и акцентира, че властта не е самоцел за Вътрешна македонска революционна организация. „ Не ни плаши да сме в съпротива, нито в ръководство “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР