Вариант, в който Левски се финансира и управлява от феновете,

...
Вариант, в който Левски се финансира и управлява от феновете,
Коментари Харесай

Павел Колев: Феновете не биха се справили с управлението на Левски

Вариант, в който Левски се финансира и ръководи от почитателите, сега е съвсем неосъществим. Това съобщи изпълнителният шеф на сините Павел Колев пред " Дневник ".

В петък последователи на Левски бяха при министър-председателя Бойко Борисов. На срещата министър председателят съобщи, че е най-добре ентусиастите да вземат акциите и ръководството на клуба. След нея почитателите бяха разединени във вижданията си за пътя към бъдещето.

Наскоро Васил Божков, който стои зад собствеността на Левски, непосредствено съобщи, че в случай че се одобряват препоръчаните промени в Закона за хазарта, той няма да има пари да устоя Левски.

" Според мен при този вид клубът няма да може да действа или най-малко няма да може да действа на това равнище, на което се изисква за един професионален футболен клуб, с цел да може да се бори за по-челно класиране, присъединяване в европейските клубните шампионати и продобиване на отличие, което в действителност е заложено в генома на Левски. От Левски се чака да се бори за челните места, което сега, както е сложена футболната бизнес среда, в случай че няма непрекъснато и устойчиво финансиране, няма по какъв начин да стане ", сподели Павел Колев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР