Върху мен има политическа и прокурорска бухалка, а не чадър.

...
Върху мен има политическа и прокурорска бухалка, а не чадър.
Коментари Харесай

Марешки: Над мен има бухалка, а не чадър

Върху мен има политическа и прокурорска бухалка, а не чадър. Това сподели в предаването „ Тази неделя ” по bTV водачът на „ Воля ” и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Преди дни той прикани основния прокурор Сотир Цацаров да стартира инспекция за изказванията на Валентин Златев от края на септември, че върху Марешки има политически чадър.

„ Няма по какъв начин да има чадър, а против мен да се сипят непрекъснато нови и нови измислени каузи ”, безапелационен беше Марешки.

Според предприемача политик нямало по какъв начин той да е част от контрабандата, тъй като не внасял горива.

" Дай боже в миналото да стартира да импортирам горива с танкери, само че към днешна дата закупувам с цистерни от български дистрибутори ”, съобщи Марешки.

По думите му „ хвърлят тиня върху единствения участник на пазара, който не прави контрабанда ”.

„ Премиерът Борисов излезе и сподели, че е разкрил 900 бензиностанции с нарушавания и операции на уредите, измежду тях няма нито една наша ”, сподели водачът на „ Воля ”.

Марешки отхвърли и изказванието, че няма документи за инспекциите на институциите на неговите бензиностанции.

„ Нашите бензиностанции са най-проверяваните в последните 2 година в България и не е открита никаква неправда в тях, като се изключи подхвърлената сяра в една от бензиностанциите в една от цистерните ”, уточни той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР