Върховният съд в САЩ съобщи в понеделник, че ще изслуша

...
Върховният съд в САЩ съобщи в понеделник, че ще изслуша
Коментари Харесай

Връщат смъртната присъда на атентатора от Бостън?

Върховният съд в Съединени американски щати заяви в понеделник, че ще изслуша жалбата на федералните прокурори за връщане съобщи FOX News.

Очаква се през есента да бъде даден ход на делото.

Припомняме, че Федерален апелативен съд анулира предходната година присъдата на Царнаев предходната година , откакто откри позволени нарушавания в хода на процеса. Бе постановено той да остане доживот в пандиза.

бе приет за отговорен през 2015 година за атентата по време на Бостънския маратон две години преди този момент. Царнаев бе приет за отговорен по всичките 30 пункта на обвиняването.

При опит да бъдат хванати обвинените причинители - братя Царнаеви, по-големият - Тамерлан, беше погубен от органите на реда. Джохар беше ранен и задържан.
 Атентаторът от Бостън с по-леко наказване?
Атентаторът от Бостън с по-леко наказване?

Смъртната му присъда бе анулирана, стартира нов развой

Братята убиха трима и раниха 260 души, откакто детонираха две самоделни бомби по време на маратона.

Откакто встъпи в служба, президентът Джо Байдън не е разгледал въпроса и Министерството на правораздаването не е коментирало въпроса пред медиите. Байдън даде обещание да постави завършек на смъртното наказване и в случай че съдът трябваше да наложи още веднъж присъдата, президентът не би трябвало да дефинира дата за изтезанието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР