Върховният съд на Ню Йорк даде огромна победа на демократите

...
Върховният съд на Ню Йорк даде огромна победа на демократите
Коментари Харесай

Решението на съда в Ню Йорк дава възможност на демократите да се справят с конкурентните райони на Камарата на представителите

Върховният съд на Ню Йорк даде голяма победа на демократите в сряда, нареждайки на щатската комисия за пренасочване да създаде нови карти за Конгреса преди изборния цикъл през 2024 година Демократите се пробват да си върнат местата, които са изгубили през 2022 г. 

„ От нас се желае да изправим парламентарен минус в процеса на преразпределение през 2022 година, който се дължи на [Независимата абдикация от своето конституционно обвързване, “ Главният арбитър Роуън Д. Уилсън написа в мнението си на болшинство в сряда.

В решението 4-3 самостоятелната комисия за преразпределяне на щата е длъжна да показа картите на Конгреса на законодателния орган на щата до 28 февруари. 

Ню Йорк е в разгара на сагата за преразпределяне на регионите, която продължава преди изборния цикъл през 2022 година Гласоподавателите в Емпайър Стейт утвърдиха корекция в конституцията на щата през 2014 година, която реформира процеса на преразпределяне и не разрешава партизанск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР