Върховният съд на Мисури отказа в сряда да спре екзекуцията

...
Върховният съд на Мисури отказа в сряда да спре екзекуцията
Коментари Харесай

Върховният съд на Мисури отказва да спре екзекуцията на мъж, който уби двойка през 2006 г.

Върховният съд на Мисури отхвърли в сряда да спре изтезанието на Брайън Дорси, който би трябвало да почине от смъртоносна инжекция идващия месец за убийството на братовчед си и нейния брачен партньор преди 18 години.

Съдия У. Брент Пауъл написа в единомислещото решение, че Дорси „ не е потвърдил, че в действителност е почтен “ по присъдите за ликвидиране първа степен, които го доведоха до смъртна присъда, макар че преди този момент като се признава за отговорен по тези обвинявания и не отхвърля, че е направил закононарушенията. Пауъл отхвърли предлагането на пандизчията в последните му петиции, че „ той не е бил в положение да обмисля “ по времето, когато са осъществени убийствата „ заради неуравновесеност, провокирана от опиати “, и също по този начин написа, че Върховният съд на щата преди този момент е отхвърлил изказванието на Дорси, че процесът му юристът е бил неефикасен и му е неразрешено да повдига този иск още веднъж.

Дорси се е опитал да аргументира невинността си на съображение, че „ не е бил в положение да извърши закононарушението “ по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР