Върховният съд изрази силна загриженост в понеделник относно размаха на

...
Върховният съд изрази силна загриженост в понеделник относно размаха на
Коментари Харесай

Върховният съд обсъжда щатските закони, ограничаващи модерирането на съдържание в социалните медии: `Купчина противопехотни мини`

Върховният съд изрази мощна угриженост в понеделник по отношение на размаха на щатските закони, ограничаващи по какъв начин огромните компании за обществени медии модерират консуматори наличие, случай на цифрова независимост на словото с отражение в политическите и бизнес арени.

Отделни закони, признати във Флорида и Тексас и в този момент оспорени в съда, ще изискват огромни софтуерни компании като X, по-рано Twitter, и Фейсбук за хостване на връзки на трети страни, само че не разрешават на тези компании да блокират или отстраняват изявления на консуматори въз основа на политически гледни точки. и възбрана на политици, като някогашния президент Тръмп, за нарушение на субективни политики по отношение на обидно или „ проблематично “ наличие.

Но софтуерните компании претендират за правото на Първата корекция като частни лица да контролират публицистично милиардите ежедневни гласове на своите платформи — от политически дискурс и шерване на предписания до подстрекаване и непристойност.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР