Върховният касационен съд (ВКС) осъди окончателно на 30 години затвор

...
Върховният касационен съд (ВКС) осъди окончателно на 30 години затвор
Коментари Харесай

Окончателно: Викторио Александров, който уби дъщеря си и майка ѝ, влиза в затвора за 30 години

Върховният касационен съд (ВКС) осъди дефинитивно на 30 години затвор Викторио Александров за убийството на щерка му Никол и майка й Дарина. Решението на висшите съдии е от петък, оповестяват от съда.
Още по темата
Съдебният акт и претекстовете към него ще бъдат оповестени, откакто прокуратурата уведоми съда, че наказването е приведено в осъществяване, обясниха от Върховен касационен съд.

Убийството на младата жена и детето се случи на 29 октомври 2018 година в кв. " Надежда ". Извършителят Викторио Александров, с който жертвата живеела на фамилни начала, беше открит часове по-късно, откакто опита да се самоубие.

Александров се призна за отговорен по всички обвинявания и съобщи, че съжалява за случилото се. 

" Не съм упражнявал никаква форма на домашно принуждение. Аз съм нерешителен, имам прекомерно доста уплахи. Прекалено съм обичай като дете и считам, че с думи може да се оправи всичко ", обясни миналата година пред съда в правото си на персонална отбрана Викторио Александров.

" Признавам се за отговорен по всички обвинявания. Съжалявам във всяка секунда. Не може да си визиите кошмарите, които ме изтезават. Изгубих всичко, за което мечтаех ", сподели още тогава той пред магистратите.

Александров получи 20 години затвор на първа инстанция от Софийския градски съд, а по-късно - доживотна присъда от Софийския апелативен съд.

Решението на Върховен касационен съд е дефинитивно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР