Върховният касационен съд остави в сила 26-годишната присъда на Михаил

...
Върховният касационен съд остави в сила 26-годишната присъда на Михаил
Коментари Харесай

26 години затвор за убийството на хазартния бос Коста Миджурина

Върховният касационен съд остави в действие 26-годишната присъда на Михаил Станчев за убийството на известния хазартен необут от Слънчев бряг Коста Николов – Миджурина и опита за ликвидиране на 22-годишната Симона, която е била тежко ранена в главата по време на покушението.

Тежкото закононарушение бе извършешно на 2 юни 2018 година пред хотел “Сън Вилидж “ в курорта.

По време на делото Михаил Станчев е направил признание, което е понижило наказването от пожизнен затвор до актуалната присъда. Убийството е осъществено от ревнивост. Станчев е някогашен другар на Симона и е желал да отмъсти, тъй като я е ревнувал от Николов.

“Подсъдимият е работил в осъществяване на желанието си за възмездие и наказване на потърпевшите за наранените си усеща, което го характеризира като невъзмутима и безцеремонна персона, поставяща личните си ползи и усеща над живота и здравето на другите хора “, се споделя в присъда на Върховен касационен съд.

Михаил Станчев е осакатил физически и душевно 22-годишно момиче, което ще търпи последствията от действието му до края на дните си, единствено тъй като се е възползвало от правото си да избира с кого да има персонални другарски или интимни връзки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР