Върховният демократ и републиканец от влиятелна сенатска комисия започна широкообхватно

...
Върховният демократ и републиканец от влиятелна сенатска комисия започна широкообхватно
Коментари Харесай

Сенатори проучват болнични сделки с частни капитали след разследване на CBS News

Върховният демократ и републиканец от авторитетна сенатска комисия стартира широкообхватно следствие на въздействието на частния капитал върху здравната система на Съединени американски щати в сряда. Демократическият сенатор Шелдън Уайтхаус от Роуд Айлънд и републиканският сенатор Чарлз Грасли от Айова изпратиха писма до съзвездие от финансови компании, търсещи информация за това по какъв начин техните покупко-продажби в региона на опазването на здравето въздействат върху грижите за пациентите.

„ Американският народ заслужава да разбере ролята, която играят компаниите за PE [частни финансови инвестиции] – и всяко евентуално произлизащо негативно влияние върху финансите или грижите за пациентите – в даването на техните здравни грижи “, пишат сенаторите, които управлява бюджетната комисия на Сената.

Като част от следствието сенаторите също търсят информация, обвързвана с избрани транзакции, които бяха във фокуса на скорошно следствие на CBS News за колапса на лечебни заведения, обслужващи някои от най-уязвимите поданици на Аме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР