Върховната рада на Украйна въведе думата рашизъм в законодателството, като

...
Върховната рада на Украйна въведе думата рашизъм в законодателството, като
Коментари Харесай

Украинският парламент въведе официално думата рашизъм

Върховната рада на Украйна вкара думата " рашизъм " в законодателството , като във вторник одобри резолюция " Относно потреблението от политическия режим на Руската федерация на идеологията на рашизма, осъждането на правилата и практиките на рашизма като тоталитарни и мизантропски. " Това оповестява Украиската работа на Би Би Си.

Според Украинската работа на BBC депутатите от Върховната Рада са събрали в текста на документа определенията и характерностите на сегашните съветски управляващи, пробвайки се да обяснят научно това явление с избрания, които са дадени както от украински, по този начин и западни историци, журналисти и културолози, и да се доближи до извода, че рашизмът е съвременен съветски фашизъм .

" Бруталната, непредизвикана война на Русия против Украйна разкри пред целия свят същинската същина на политическия режим на Владимир Путин като неоимперска, тоталитарна тирания, която следва най-лошите практики от предишното и въплъщава концепциите на фашизма и национал-социализма в актуалната версия на съветския фашизъм (рашизъм) ", се споделя в обяснителна бележка към реолюцията.
 Путин дефинира новите окупирани райони за исторически земи на Русия
Путин дефинира новите окупирани райони за исторически земи на Русия

Местните поданици станаха нови руснаци

Украинските депутати се надяват, че техният документ в последна сметка ще образува обединен метод на интернационалните институции към съветската политика , която стана причина за експанзията против Украйна.

" Приемането от Върховната Рада на резолюция по отношение на рашизма просто установи действителността на потреблението на този термин, който през днешния ден се е развил както в Украйна, по този начин и до известна степен в международната научна полемика ", изяснява Святослав Хоменко, сътрудник на Руската работа на BBC в Украйна.

" Целта на украинските законодатели е обстановка, при която думата " рашизъм " мощно и надеждно да влезе в приложимост в политиката, публицистиката, културата на разнообразни езици по света, с цел да покаже още един път на хората, че Русия в действителност интензивно употребява практиките на фашисткия режим, който осъжда на думи ", споделя кореспондентът.
 Путин подражава на
Путин подражава на " маскировката " на Сталин и самичък си има вяра на лъжите

Сталин е нечовечен и простак, а Путин не е популярен водач или водач, желае му се да го виждаме като мъж от стомана, само че ръждясва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР