Върховната Рада на Украйна прие закон за допускане на части

...
Върховната Рада на Украйна прие закон за допускане на части
Коментари Харесай

Върховната Рада одобри участието на САЩ и НАТО в учения в Украйна

Върховната Рада на Украйна одобри закон за допускане на части от въоръжени сили на непознати страни на територията на Украйна да вземат участие в учения през 2019 година, оповестява ТАСС, представена от News.bg.

" Законопроектът утвърждава решението на президента на Украйна за приемане на части от въоръжените сили на други страни на територията на Украйна през 2019 година за присъединяване в многонационални военни учения ", оповестява обяснителна записка към документа.

Според закона, през юни-октомври, 2000 бойци от Съединените щати и НАТО и участниците в програмата " Партньорство за мир " с оръжия и съоръжение, " до 30 колесни транспортни средства, до 23 самолета и хеликоптери, а на Sea Breeze - 2018 година през юни - септември - до 2 хиляди бойци, до 40 кораба (лодки и плавателни съдове), до 2 подводници, до 41 самолета и хеликоптери, до 100 броя колесни транспортни средства. "

През 2019 година са планувани и украинско-румънските учения " Риверайн-2019 ", многонационалните учения " Кленова Арка-2019 " и украинско-британските учения.

Подобни решения се вземат в Украйна всяка година от април 2014 година Миналата година повече от 3000 американски бойци и държави-членки на НАТО с оръжие и военно съоръжение взеха присъединяване в многонационално обучение за военни елементи.

За осъществяване на взаимни учения в Украйна е належащо единодушието на Върховната Рада. Съответният законопроект се внася в Народното събрание от президента на страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР