Върховната касационна прокуратурата уведомява тази сутрин, че вече е постъпила

...
Върховната касационна прокуратурата уведомява тази сутрин, че вече е постъпила
Коментари Харесай

Само 7 странички от НАП за 19-те от списъка на Петков

Върховната касационна прокуратурата уведомява тази заран, че към този момент е постъпила желана информация от Национална агенция за приходите по.

Информацията от Централното ръководство на Национална агенция за приходите е в размер от 7 страници , прецизират от ВКП. Информацията е подадена от Приходната организация през вчерашния ден, 22 февруари. Обемът от обособени страници бе посочен през вчерашния ден на фона на 588 страници медийни изявления, дадени на прокуратурата от премиера Кирил Петков.

От прокуратурата твърдят, че за последващите дейности в хода на инспекцията по реда на член 145 Закон за съдебната власт, както и за резултатите от нея, българската общност ще бъде навреме осведомена.
 Прокуратурата върна топката: Търси информация от Министерство на вътрешните работи по листата Петков
Прокуратурата върна топката: Търси информация от Министерство на вътрешните работи по листата Петков

Петков не бил показал други данни с изключение на медийни изявления

Припомняме, че през вчерашния ден от прокуратурата с прессъобщение осведомиха, че от Министерство на вътрешните работи са им предоставени 6 страници, а от ДАНС 8 страници. Не се уточняваше какъв размер е информацията, предоставена от Комисията за противопоставяне на корупцията .

От прокуратурата показаха още, че чакат изисканата информация от ГДБОП-МВР.

Липсата на каквато и да е информация за част от лицата значи, че Министерство на вътрешните работи " не са подхванали нужните по закон дейности по откриване на вероятно осъществени закононарушения от лицата, посочени от господин Кирил Петков ", се посочваше във вчерашното прессъобщение.
 Няма никакви данни за част от листата
Няма никакви данни за част от листата " Петков " и прокуратурата пита какво е предписание Министерство на вътрешните работи?

Прокуратурата не разполага с никаква информация за част от лицата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР