Върховната касационна прокуратура (ВКП) се самосезира във връзка с публикации

...
Върховната касационна прокуратура (ВКП) се самосезира във връзка с публикации
Коментари Харесай

Върховната касационна прокуратура се самосезира за Панаира

Върховната касационна прокуратура (ВКП) се самосезира по отношение на изявления в медиите по отношение на изказвания за осъществени престъпления от длъжностни лица във връзка придобиването на дружествени дялове на " Международен панаир Пловдив " от " Пълдин туринвест “.

По случая прокурор от ВКП ще извърши персонална инспекция, а за резултатите от нея българската общност ще бъде навреме осведомена, оповестяват още от ВКП.

Припомням, че от обединението “Продължаваме смяната ” – “Демократична България ” обявиха, че ще сезират прокуратурата за сагата с пловдивския панаир за занемареност от страна на община Пловдив. В опит да предпазят пловдивския панаир от вероятно срутване, от обединението ще изискат от министъра на културата да го разгласи за недвижима културна полезност.
Дружеството към този момент ще се ръководи напълно от Георги Гергов, който ще има близо 80 на 100 от акциите. От обединението дефинираха сагата с Пловдивския панаир като скрита приватизация.

Заради пропуща на общината да апелира вписването на варненските акции в сдружението, ръководено от Георги Гергов, общинските съветници на Демократична България Пловдив желаеха кметът Здравко Димитров да уволни заместника си Величко Родопски и общинските адвокати, и по-късно да подаде самичък своята оставка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР