Върховната касационна прокуратура поиска от Държавния департамент на САЩ повече

...
Върховната касационна прокуратура поиска от Държавния департамент на САЩ повече
Коментари Харесай

ВКП иска от Държавния департамент на САЩ повече информация по казуса Магнитски

Върховната касационна прокуратура изиска от Държавния департамент на Съединени американски щати повече информация по проблема, при който.

Става дума за предприемачите Васил Божков и Делян Пеевски, и за подалия оставка зам.-председател на Националното бюро за надзор на СРС Илко Желязков. Искането си българските проверяващи са изпратили през Министерството на правораздаването и Министерството на външните работи. Те са поискали повече елементи за аргументите, заради които на тримата бяха наложени наказания, съобщи Българска национална телевизия.
 Собствениците на Efbet: Нямаме връзки със засегнатите от закона Магнитски лица Собствениците на Efbet: Нямаме връзки със засегнатите от закона " Магнитски " лица
Държим да подчертаем, че ние сме прекратили всевъзможни връзки със засегнатите от закона " Магнитски " лица. Това се споделя в позиция на с...

Преди две седмици прокуратурата разгласи, че стартира инспекция на лицата, посочени от американските управляващи. Имената на Божков, Пеевски и Желязков бяха посочени на 2 юни в отчет на Съединени американски щати, като по силата на закона " Магнитски " те към този момент са с наложени ограничавания, както и обвързваните с тях лица и компании. Санкциите плануват те да не могат да обитават в Съединени американски щати, а компаниите им да не могат да правят бизнес там. Също по този начин са запорирани сметките им в американски финансови институции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР