Върхови технологии и персонализация по избор на клиента - това

...
Върхови технологии и персонализация по избор на клиента - това
Коментари Харесай

Kinetik 07 - първият български електромобил

Върхови технологии и персонализация по желание на клиента - това е формулата, на която стъпва Kinetik 07, първият български електрически track-day автомобил. Той направи формален дебют пред над 1000 души в София Тех Парк.

Автомобилът е създаден напълно от български екип и предлага безкрайни благоприятни условия за индивидуализация. Kinetik 07 съставлява неповторима по рода си автомобилна платформа, предопределена за произвеждане на коли в стеснен, „ бутиков “ тираж. Разработката е дело напълно на български екип. Всички инженери на борда на това софтуерно премеждие са от Варна.

В основаването на автомобила са употребявани най-съвременни технологии за планиране като3D принтиране, виртуална (VR) и добавена действителност (AR). Тези технологии форсират проектирането на автомобила и редуцират времето от скицата до основаването на пълноразмерен и функционален образец. За самата направа от Kinetik също залагат на върхови технологии. Фирмата е пионер в България във връзка с потреблението на 3D принтер за едрогабаритните съставни елементи на колата. Всички тези нововъведения разрешават да бъдат създaвани коли, които са тотално разнообразни един от различен както във връзка с екстериорен дизайн, по този начин и във връзка с интериор и интерфейс на infotainment системата. От младата българска компания се гордеят със личните си електроника и програмен продукт за ръководство на разнообразни функционалности в автомобила.Те са напълно създадени от Kinetik и нямат аналог в международен мащаб. Мисията на Kinetik да e опровергае стандартите, че в България не може да бъде планиран и построен високотехнологичен артикул, който да е на международно равнище.
000.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР