Върховен психиатър твърди, че има огромни“ доказателства, че Доналд Тръмп

...
Върховен психиатър твърди, че има огромни“ доказателства, че Доналд Тръмп
Коментари Харесай

„Огромни“ доказателства, че Доналд Тръмп има деменция, тъй като показва „объркване относно реалността“

Върховен психиатър твърди, че има „ големи “ доказателства, че Доналд Тръмп има деменция – и в случай че стане президент, това би означавало, че ще има да бъде " неотложно отхвърлен от служба ".

Психиатърът твърди, че някогашният президент не демонстрира единствено естествени признаци на стареене като забравяне на имена или думи. Психичното здраве на Тръмп е сложено под въпрос, защото той се бори с „ комплициране по отношение на действителността “.

Д-р Ланс Доудс, управляващ почетен аналитик на Бостънското психоаналитично общество и институт и пенсиониран професор от Харвардското здравно учебно заведение, неотдавна сподели: „ За разлика от естественото остаряване, което се характеризира със забравяне на имена или думи, Тръмп неведнъж демонстрира нещо доста друго: комплициране за действителността. " Това беше по отношение на това, че Тръмп обърка Барак Обама с Джо Байдън.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп е „ ужасяващ “ с „ изгубена всякаква вяра “, защото съдилищата са решили да конфискуват парцели като „ бюфет “


...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР