Върховен приоритет на моята работа ще бъде запазването на здравето

...
Върховен приоритет на моята работа ще бъде запазването на здравето
Коментари Харесай

Стела Балтова: Ще работя чужденците да избират България за туристическа дестинация

" Върховен приоритет на моята работа ще бъде запазването на здравето на работещите в туризма, хотелиерството, ресторантьорството, туроператорите, транспортните компании и екскурзоводите, както и обезпечаване на една удобна среда за тяхната активност ". Това съобщи служебният министър на туризма Стела Балтова при поемането на длъжността от досегашния министър Марияна Николова.

" Целият екип на Министерски съвет ще работим в изискванията на бистрота, честност и професионализъм. Разбира се, ще ни бъдат нужни взаимни старания с останалите институции, с цел да изведем България от алената зона и редом с това да подготвим страната от маркетингова позиция, тъй че сега, в който настъпят тези удобни условия за достъп на чужденци в страната ни, те да изберат тъкмо България за туристическа дестинация ", сподели още Балтова.

Предстои тя да организира среща с туристическия отрасъл. " Съвсем скоро ще бъде тази среща, чакам я с интерес, напълно ще бъде отдадена на професионализма, който имат сътрудниците в подсекторите, които загатнах, както и на професионализма на сътрудниците ми в Министерство на туризма. Ще продължа всичко положително, което е направено, в случай че има някакви проблеми или грешки, те ще бъдат изправени, усъвършенствани и несъмнено, ще надградим с това, с което да продължаваме да се усещаме горди, че посрещаме посетители в България ", сподели тя.

Марияна Николова от своя страна посочи, че България е четирисезонна дестинация и Министерството би трябвало да продължи работа в тази посока. " За дребното месеци, в които аз бях вицепремиер и министър на туризма, се направиха доста неща, в това число подготовката за летния сезон и добър зимен сезон ", сподели от своя страна Марияна Николова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР