Върховен политик в САЩ каза, че силата на икономиката на

...
Върховен политик в САЩ каза, че силата на икономиката на
Коментари Харесай

Лорета Местър от Фед повишава дългосрочната перспектива за лихвените проценти за силна икономика на САЩ

Върховен политик в Съединени американски щати сподели, че силата на стопанската система на Съединени американски щати значи, че е малко евентуално лихвените проценти да паднат толкоз, колкото се чака в дълготраен проект, т.к. тя съвсем изключи опцията за редуциране незабавно след май.

Лорета Местър, президент на Федералния запас на Кливланд и член с право на глас на Федералния комитет за отворен пазар, разкри в тирада във вторник, че е повишила оценката си за дълготрайния % на федералните фондове от 2,5 на % до 3 на 100.

Местър също сподели, че би трябвало да види повече доказателства за рухване на инфлацията към задачата на централната банка от 2 %, преди да премине към по-ниски разноски по заеми от настоящия им 23-годишен връх от 5,25-5,5 %.

„ Трудно ми е да стигна до там до май “, сподели тя по време на брифинг за пресата, имайки поради гласуването за политиката, планувано за 1 май. Намаляване на гласуването на Фед в средата на юни би било опция, добави тя. „ Не бих изключил това. Просто би трябвало да в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР