Върхът на простотията и слабоумието демонстрира Златка Райкова тези дни

...
Върхът на простотията и слабоумието демонстрира Златка Райкова тези дни
Коментари Харесай

Взрив!! Златка Райкова призна, че е нимфоманка: Може да не си говорим, но трябва да се еб*м!

Върхът на простотията и слабоумието показва Златка Райкова тези дни като съобщи, че за нея сексът бил всичко. И това го споделя жена, гонеща 40-те, с две деца, за които би трябвало да се грижи. Пропуснахме да уточним и жена без работа, тъй като плеймейтката май цялостен живот работи върху себе си. Е... и върху анатомията на половинките си.

С изявлението си в този момент Русата Златка на процедура призна, че е нимфоманка, само че в случай че беше интелигентна, нямаше да го развява като флаг, а даже щеше да се лекува, разясняват консуматори в нета. Защото тя не приказва просто за секс с обичан човек, а за секса самичък по себе си.

Как другояче да разбираем признанията й преди време, че с някогашния й Благой Георгиев не си говорили, тъй като нямало защо, само че постоянно се " мандръсали ". Сега било същото и с Карен Хачатрян. Предвид обстоятелството, че надали тематиките на диалог сред Карен и Златка са безбройни, двамата го правели по няколко пъти дневно.

" Ами да, аз съм ненаситна и доста обичам да го върша. За мен това е главно нещо и даже може да не си приказваме, само че би трябвало да се еб*м. Спрем ли, тогава ще си диря ласките на друго място, само че не считам, че с Карен скоро иска ми се наложи, тъй като той е като хищник ", хвали се Златито.

А в нета недоумяват по какъв начин може да е толкоз обикновена...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова благой георгиев нимфоманка плеймейтка Русата Златка Карен и Златка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР