Върджил ван Дайк призна, че изпитва страх от факта неговият

...
Върджил ван Дайк призна, че изпитва страх от факта неговият
Коментари Харесай

Ван Дайк: Каквото и да стане, нашите фенове ще видят титлата в Англия!

Върджил ван Дайк призна, че изпитва боязън от обстоятелството неговият Ливърпул да вдигне 19-ата си купа в историята пред празен стадион. Това може да стане факт, в случай че рестрикциите след продължаването на футболния сезон в Англия от ковид, продължат и арените на Албиона да бъдат без фенове по трибуните. Ван Дайк подчертава, че каквото и решение да бъде взето, то Ливърпул ще откри точния миг да покаже уместно трофея на своите почитатели.

Всички срещи от елитния футбол на Острова са отсрочени до 4-и април, а на среща в четвъртък на Премиър лийг ще се дискутират идващите стъпки.

Ливърпул е съвсем сигурен първенец на Англия, откакто има преднина от 25 точки пред втория Манчестър Сити девет мача преди края. Ван Дайк и редица медии на Острова обаче сигнализираха, че ще е разочароващо, в случай че тимът вдигне трофея, чакан от 30 години насам, без да има хора по трибуните.

„ Разбира се, че в случай че няма почитатели на „ Анфийлд”, то това ще е огромен удар за нас – никой не желае да играе пред празни трибуни. Чакаме да забележим какви решения ще бъдат взети. Когато и да стане, ние ще докараме купата при нашите почитатели, със сигурност”, сподели водачът в защитата на настоящия европейски клубен крал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР