Върджил ван Дайк настоява, че Ливърпул е способен да се

...
Върджил ван Дайк настоява, че Ливърпул е способен да се
Коментари Харесай

Ван Дайк: Сезонът не се решава през ноември

Върджил ван Дайк упорства, че Ливърпул е кадърен да се бори за купата във Висшата лига, само че единствено в случай че се защищити от струпване на травми.

" Борба за купата? Надявам се да е по този начин ", сподели Ван Дайк.

" В съблекалнята ни се чувствахме по този начин, като че ли сме юноши до 23 години. Но въпреки всичко разполагаме с качество. Ако си задоволително добър, значи си задоволително възрастен. Но се нуждаем от малко шанс, нямаме потребност от травми и се нуждаем от неизменност ".

" Като цяло се оправяме добре, само че сезонът не се взема решение през ноември и може да има толкоз доста обрати, всички знаем това ".

Ливърпул е изправен пред сложен тест след интернационалната пауза, когато гостува на първенеца Сити. Отборът на Юрген Клоп няма триумф на " Етихад " от успеха си в Шампионската лига през 2018 година

" Очевидно е, че това е доста значим мач. Там постоянно е мъчно, изключително когато се връщаме от разнообразни страни. За тях е безусловно същото, макар че имат преимуществото да играят вкъщи. Надявам се, че всички ще се върнат здрави от (международните) си мачове, а и стартът е ранен, тъй че би трябвало да сме подготвени за него. Ще бъде забавно ", добави капитанът на Ливърпул.
 Клоп: Тези, които дефинират часовете на мачовете, нямат нюх за футбол
Клоп: Тези, които дефинират часовете на мачовете, нямат нюх за футбол

Мениджърът още веднъж изрази недоволството си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР