Върджил ван Дайк говори за конфронтацията си с Лионел Меси,

...
Върджил ван Дайк говори за конфронтацията си с Лионел Меси,
Коментари Харесай

Ван Дайк: Двубоят не е Меси срещу мен, а Нидерландия срещу Аржентина

Върджил ван Дайк приказва за борбата си с Лионел Меси, само че призна, че националният тим на Нидерландия ще бъде внимателен в дуела си против Аржентина от осминафиналите на Мондиал 2022. Защитникът на „ оранжевите “ приказва за идния дуел сред две от най-големите футболни сили.

„ Не става дума за нещо сред Меси и мен. Двубоят е Нидерландия против Аржентина “, повтори няколко пъти Ван Дайк на конференция, представен от „ Ройтерс “.

В отговор на въпрос дали в нидерландския отбор са обезпокоени от качествата на Меси, бранителят на Ливърпул разяснява:

„ Не се тревожим, само че Аржентина може да ни затрудни оптимално. Те са приказен състав с невероятни играчи. Трябва да се оправим чудесно във всяка една фаза на мача “. 

Върджил ван Дайк се съгласи с изказванието, че „ оранжевите “ е трябвало да се показват доста по-силно в досегашните си четири дуела на Мондиал 2022 в Катар.

„ Чувстваме, че би трябвало да играем много по-силно. Перфекционисти сме и наложително би трябвало да демонстрираме нашите качества. Хубаво е, че към момента сме в шампионата и даже достигнахме до четвъртфиналите. Само на три срещи сме от огромната популярност, това е нашият късмет. първо би трябвало да преодолеем Аржентина. Те имат някои от най-великите футболисти за всички времена “, приключи Ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР