Върджил ван Дайк бе избран за нов капитан на Ливърпул

...
Върджил ван Дайк бе избран за нов капитан на Ливърпул
Коментари Харесай

Ван Дайк е новият капитан на Ливърпул

Върджил ван Дайк бе определен за нов капитан на Ливърпул след напускането на Джордан Хендерсън. Капитанът на Нидерландия Ван Дайк поема лентата на „ Анфийлд “, откакто Хендерсън се причисли публично към саудитския Ал Итифак. Трент Алекзандър-Арнолд ще бъде вицекапитан на мърсисайдци след прехвърлянето на Джеймс Милнър в Брайтън.


„ Много горделив ден за мен, жена ми, децата ми и моето семейство. Това е особено възприятие и не мога да го опиша с думи сега. Но е нещо, с което се гордея същински. Очевидно съм капитан на Нидерландия, което към този момент е огромна чест, както и горделив миг. Но да бъда и капитан на Ливърпул е нещо неописуемо. Наистина съм доста горделив и ще направя всичко по силите си, с цел да накарам хората да се гордеят и да бъдат благополучен от мен и футболния клуб “, сподели Ван Дайк пред клубния уебсайт.

Нидерландският централен бранител на „ алените “ има 222 мача за Ливърпул след идването си от Саутхемптън през януари 2018. Той оказа помощ на клуба да завоюва Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп, Купата на Лигата, Суперкупата на Европа и Световното клубно състезание, като се трансформира в основна фигура в титулярния състав.

Мърсисайдци започват новия сезон във Висшата лига с посещение на Челси на 13 август. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР