VAR ли ще е основният фактор в Англия през този

...
VAR ли ще е основният фактор в Англия през този
Коментари Харесай

VAR ли ще е основният фактор в Англия - гледайте Контра


VAR ли ще е главният фактор в Англия през този сезон? Това е акцентът в следващия епизод на “Контра” - дискусионното предаване за европейски футбол по Sportal TV и Sportal.bg.

Журналистите Васил Сумрачки, Радослав Стойков, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров разискват противоречивите и извънредно спорни решения на Острова през уикенда, взети благодарение на системата видео помощник рефер.

Сред обсъжданите тематики в британския футбол са и разгромното проваляне на Манчестър Сити, шанса на Манчестър Юнайтед, трагичната отбрана на Челси и идното дерби Ливърпул - Арсенал.


Какво можем да съдим за “новата Барселона” след разгрома над Виляреал в първия мач на Роналд Куман отпред? Как ще протече сезона на Реал Мадрид, откакто този път “белия балет” е любимец за купата? Може ли Луис Суарес да въодушеви Атлетико (Мадрид) за освен това?

На Апенините пък Ювентус към този момент загуби първи точки, до момента в който Интер трябваше да обръща от губеща позиция в последните минути, с цел да тръгне сполучливо. Аталанта, Лацио, Наполи или Милан ще се причисли към дуела за скудетото този сезон?

Каква беше повода Байерн (Мюнхен) да претърпи погром 1:4 от Хофенхайм?

Гледайте “Контра”!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР