Въпросите за инцидентите от последните дни трябва да бъдат зададени

...
Въпросите за инцидентите от последните дни трябва да бъдат зададени
Коментари Харесай

Манолова проговори за атаката срещу нея и скочи остро на Фандъкова

Въпросите за случаите от последните дни би трябвало да бъдат заложени към вътрешния министър. Аз не мисля, че ще му разрешат да разкрие вандалите и злосторниците.

Най-вероятно ще се окаже някой клошар или скитник. Тук приказваме за милионите левове дадени за видеонаблюдение. Да забележим дали ще бъдат открити причинителите.

Вчера нарязаха предизборната ми шатра и лика ми, а през днешния ден коли на столичани осъмват налепени с мои рекламни стикери. Категорично декларирам, че това е неуместно деяние и провокация на съперника ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по bTV гражданският претендент за кмет на София Мая Манолова, която разяснява хода на предизборната акция.

"Още преди началото на акцията медиите близки до властта не стопират да леят завист и ненавист против мен, а и против всички претенденти, които са се оповестили против Йорданка Фандъкова.

Няма да ме уплашат и няма да ме откажат. Аз няма да падна до равнището на моя конкурент и да повеждам толкоз низка акция, ще я повеждам положително и отворено за хората. Всеки ден се удрят претенденти, които желаят смяна. В тази акция най-ме тормози, че се лъже на едро. Най-скъпите квартали в София - Драгалевци, Симеоново и Бояна нямат канализация.

Йорданка Фандъкова неведнъж е обещавала, че до 2018-2019 година ще има канализация, само че това не е реалност. Това ме тормози - лъжите отправени към хората. Няма по какъв начин да премълча тези неистини. Обещах още при започване на акцията, че ще споделям всяка една неистина и несправедливост, която установя, и го върша ", разкри Манолова.

"В Дома в Драгалевци попитах къде са обществените услуги и не получих отговор. Наистина не знам къде са парите. Там за две години е осъществен един-единствен оглед. В този център не е направено нищо. Моя идея е ориста на майките на деца с увреждания и хората с увреждания. Дългът на София е над 700 млн. лв..

В момента също стремително се афишират публични поръчки за 700 млн. лв.. Това приказва, че някой бърза да извърши обещания, които е дал. За множеството търгове има по един претендент и е ясно кой ще завоюва. Обществената поръчка за чистотата би трябвало да влезе в действие от следващата година и ще трансферира целия мандат на новия кмет.

Това съгласно мен е неприемливо и не би трябвало да се случва. Обявявайки тези поръчки госпожа Фандъкова обрича идващия кмет на повече от същото, което е сега. Ако бъда определена за кмет, ще извадя на ярко всички тези контракти. За електробусите ситуацията е същото. Твърдя, че тази поръчка за 80 млн. лв. е оповестена по този начин, че към този момент е ясно кой ще я завоюва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР