Въпроси от госта, в които някои може да са съзрели

...
Въпроси от госта, в които някои може да са съзрели
Коментари Харесай

Силвия Лулчева попиля в ефир Митьо и Бесте Сабри от „Тази събота и неделя”

Въпроси от госта, в които някои може да са съзрели колорит на заяждане, и отговори от водещите сякаш пояснителни, а звучаха като оправдания, се размениха в деня за размисъл в предаването „ Тази събота и неделя ” по Би Ти Ви. В динамичността си диалогът сред тандемът Митьо Маринов и Бесте Сабри и актрисата Силвия Лулчева в един миг доби комични измерения. Бе зрелищен, само че пък тънък скандал, тъй като нито един път не се наруши положителния звук, въпреки че имаше подобен късмет, и не се стигна до искрено заяждане или засегнатост. И по този начин направиха мощно усещане. Водещите ту бяха със замръзнали усмивки, ту със стъписани физиономии, а най-после гостенката непринудено реши да си върви.
Да не е станало нещо преди ефир?, чудеха се след това фенове в обществените мрежи. И по какъв начин другояче, откакто Силвия Лулчева скастри водещите още за „ добър ден ”. Причината – пропускът им да се насладят на новото й зрелище „ Булчинската рокля ” в Сатиричния спектакъл, а пък я питат за него. В резултат тя възкликна: „ Ама аз мислех, че сте го гледали ”.

Младите и много неопитни водещи Митьо и Бесте пробваха да се пошегуват, че не са съумели, тъй като цяла нощ се подготвяли за предаването, само че Силвия не отстъпи: „ Добре, какво гледахте последно в спектакъл? Без значение кой. Кой театър? ”. „ Ох, ще ви излъжа, в този момент ми се преплитат ”, промълви Митьо и, като постави два пръста на брадичката си, даде тип, че се рови в спомените си. Колежката му бе подготвена с отговор. Гледала зрелище с Любо Нейков в Сатиричния спектакъл, само че не се сещала за името му. С Алекс Сърчаджиева били на сцената.

Актрисата предложи да поговорят за пиеса, която са гледали. Водещите пък настояха тя да показа новата, в която взе участие, с цел да привлекат аудитория. Зрители не липсват, отвърна им Силвия. Даже от време на време вървели преди актьорите в желанието си да вършат логичен, съществено комичен спектакъл. „ Въпросът е вие да идвате, с цел да може да обменяме мисли ”, добави тя. Митю и Бесте пробваха да се пошегуват, обръщайки се към продуцентите си с молба да ги пускат на спектакъл. Е, те не ви не разрешават, позволи Силвия, и нямат ръководство към вечерните ви занимания. Напротив, отвърнаха водещите. „ Продуценти, вземете ограничения. Купете им карти, както за фитнес, по този начин и за посещаване на театралните салони, които са необятно отворени за всички ”, натърти Лулчева.

Водещите отново питаха за новата режисура, което като че подкладе отношението на актрисата към тях и диалогът стана смешен. Няма какво да се издава от пиесата, възкликна тя, всичко било на показ, сцената е метър и нещо височина и с сътрудниците й нищо не криели. Добре, съгласи се Сабри, става въпрос за женитба и обич. Не, поправи я гостенката. „ Какви проблеми разкрива тогава за съвремието ни... ”, не се даде Бесте Сабри. „ Ами какво има под булчинската рокля? ”, отвърна актрисата. „ Какво? ”, поинтересува се водещата. Силвия изненадващо обясни - неистина, съмнение, подозрение, все неща, които се случват, когато се заключи вратата на жилището. Но нямало за какво да разясняват сюжета. Зрителите ходели на спектакъл, с цел да видели по какъв начин по забавен метод се приказва за добре познати истини, акцентира Лулчева и продължи с малко размишление за желанието на хората да поддържат връзка посредством изкуство.

Изглеждаше, че томахавките са заровени . Май и Митьо се заблуди, тъй като непринудено посочи персонално усещане. В последните години сякаш човек по-трудно се разсмивал. „ Просто сте доста млад. Сигурно всеки на вашата възраст стартира да се усмихва малко по-малко и взема решение, че международно хуморът е изключен. Не, има комизъм, ирония и е въпрос на вътрешна конфигурация дали имаш очи, уши, сърце да го чуеш ”, сряза го Силвия. Митьо незабавно я попита дали хуморът се е трансформирал. Аз съм млада, посочи тя. Така че не можела да реши, нямала проучване. Митьо Маринов й напомни какво е споделила, само че очевидно неверно бе схванал. „ Не, споделих ви, че на вас по този начин ви се коства, тъй като влизате в интервалите на по-възрастен... ”, заприказва тя, само че водещият я прекъсна с вметката „ кричиеска възраст ”.

Силвия, която този август чества 54-тия си рожден ден, резервира хладнокръвие и продължи откъдето бе спряла: „...етап, в който не ви е чак толкоз смешно. ” „ Не, аз се развличам ”, отвърна Митьо.

Усетила накъде поема диалога, Бесте Сабри опита да смени тематиката с тази за изборите. „ Свършихме с театъра? ”, попита Силвия Лулчева ухилена. Тв тандемът я подкани да продължи, в случай че счита, че има какво още да се каже. „ Не, апелирам ви се, давайте нататък. Опитвам се да ви развеселявам, само че не съумявам и се чудя на какво да застана. На ушите си. Кажи? ”, обърна се Силвия към Сабри. Последва малко разискване на новата тематика. Изглеждаше, че към този момент има поврат в настроенията. И по този начин да е било, оказа се за малко.

Преди да имаш искания, съобщи Силвия, би трябвало да имаш условия към себе си. От дума на дума се стигна до философския въпрос дали животът изненадва. Изненадва, отвърна Силвия, и се върна на тематиката за ходенето на спектакъл и по-конкретно за не ходенето на спектакъл от страна на водещите. Четвърта премиера има от началото на сезона в Сатиричния спектакъл. С такава скорост работи управлението му. „ Ето, даже не смогвате да видите всички заглавия ”, подсети актрисата благо и добави, че в деня за размисъл можело да отидат на спектакъл да си избистрели главите или да посетят галерия, концерт.

Подкани ги да вървят на спектакъл и за сбогом. Сигурно това щеше да е финалната имитация от гостуването й, в случай че Митьо Маринов не се бе пошегувал отново с искане ръководителите им да ги пускат на спектакъл. И аха да премине към анонса за идната тематика в предаването, само че Силвия го прекъсна: „ Пак имаш условия към другите, а не към себе си ”. Той се съгласи, че има към другите. „ А към себе си? ”, не отстъпи тя. И към себе си имам, отвърна той. „ Да ги чуем ”, подкани го актрисата, въпреки че към този момент не бе в кадър, при което физиономията на Митьо посърна, а усмивката на колежката му замръзна. „ Чудите се по какъв начин да ме изгоните, добре, сбогом... ”, възкликна Силвия Лулчева, сграбчи чашата с вода и потегли да напуща студиото. „ Не, заповядайте, седнете, останете с нас ”, върна я Бесте Сабри, а Митьо посочи, че просто трябвало да продължат предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР