Въпросът за визията и грижата за тялото винаги е бил

...
Въпросът за визията и грижата за тялото винаги е бил
Коментари Харесай

Истината зад защо жените не харесват напълно епилирани мъже

Въпросът за визията и грижата за тялото постоянно е бил предмет на диспути и преценки. Една от дългообсъжданите тематики е и желанията на дамите, когато става въпрос за мъжкото окосмяване и епилацията. В нашето общество има разнообразни възгледи и желания, само че за какво дамите нормално не харесват изцяло епилираните мъже? Хайде да проучим тази тематика по-детайлно.
Прочетете още
Естетически желания:

Вкусът и желанията във образната сфера са субективни и могат да варират от жена на жена. Някои дами избират гладката и епилирана кожа на мъжа, до момента в който други може да намерят сексапил в мъжественото окосмяване. Не всеки естетически избор ще бъде на усета на всеки човек, защото желанията се разграничават според от културата, модата и персоналните желания.

Мъжественост и мъжки облик:

Някои дами могат да считат, че окосмяването съставлява знак на неустрашимост и вирилност. За тях това е част от облика на мъжа и го прави по-привлекателен и полов. Те може да насочат вниманието си към мъжки черти като брада, гърди и мускули, които придават чувство за мощ и неустрашимост.

Природата на мъжа:

Всеки мъж е неповторим и друг. Някои дами избират по-естествения тип на мъжа и не се интересуват толкоз от това дали  той се епилира или не. Те ценят натуралното лъчение и изложение на мъжествеността, без несъразмерни грижи за външния си тип.

Практичност:

За доста мъже епилацията може да бъде обвързвана с време и старания.

Действително, практичността играе значима роля в желанията на дамите. Мъжете, които постоянно поддържат гладка кожа посредством епилация, хабят повече време и старания в грижата за своето тяло. Това може да включва постоянни визити на салони за хубост или в домашни условия да правят процедури. За дамите, които ценят практичността и успеваемостта, този вид грижа може да бъде отнемащ време и финансово натоварващ.

Въпреки тези аргументи, е значимо да се означи, че желанията на дамите не са универсални и не включват всички дами. Има дами, които избират изцяло епилираните мъже и намират гладката кожа на мъжа по-привлекателна и приятна на досег. Отново, естетическите желания са субективни и могат да варират в огромна степен.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР