Въпросът за разполагането на миротворци от ООН в Донбас отдавна

...
Въпросът за разполагането на миротворци от ООН в Донбас отдавна
Коментари Харесай

Сепаратистите в Донбас не искат ООН

Въпросът за разполагането на миротворци от Организация на обединените нации в Донбас от дълго време не се повдига на преговорните платформи. " Този ​​въпрос от дълго време не е издигнат на дневен ред в преговорните платформи. Но в случай че се върнем към позицията си, когато този въпрос в действителност беше на дневен ред. Виждаме миротворците на Организация на обединените нации, дано го назовем по този начин, единствено като хора, които извършват функционалностите за сигурност на ОССЕ ", сподели ръководителят на самопровъзгласилата се Донецка национална република (ДНР) Денис Пушилин.

Подобна вероятност беше обсъждана, Русия е внесла съответната резолюция в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, само че тя към момента остава без отговор. " Не разбирам къде може да се откри компромис тук, тъй като сигурно Украйна, когато повдигаха въпроса за миротворците, те видяха повтаряне в някои балкански страни, където миротворците на Организация на обединените нации трябваше да оказват помощ на Украйна да почисти Донбас ", добави началник на самопровъзгласилата се ДНР.

Пушилин също по този начин изрази мнение, че Киев се е отдалечил от тематиката за миротворците на Организация на обединените нации, когато е осъзнал невъзможността за подобен сюжет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР