Въпросът за привлекателността е много труден, защото всеки има свои

...
Въпросът за привлекателността е много труден, защото всеки има свои
Коментари Харесай

Жените, които предпочитат 80% от всички мъже на Земята

Въпросът за привлекателността е доста сложен, тъй като всеки има свои усети. Но статистиката идва на помощ – точно тя дава най-обективния отговор.
Проучванията са извършени онлайн и в действителния живот. Анкетираните са мъже на възраст от 20 до 40 години. Въпросите засягат главните моменти във външния тип и държанието. Оказва се, че има три невероятни неща, които мъжете харесват в дамите.

Въпроси на женствеността
Според статистиката, мъжете от ден на ден харесват самостоятелни дами. Типичните домакини притеглят единствено половината от интервюираните. Другата половина се състои от тези, които желаят да видят до себе си приключен човек с финансови и бизнес цели и тези, които не могат да отговорят еднопосочно на този въпрос.
Агресивността към този момент не е на мода: едвам към 3% от интервюираните се влюбват в такива дами. Останалите правят оценка женствеността и скромността.
Лоши привички като любовта към цигарите или алкохола не вълнуват към 10% от мощния пол. Останалите са срещу.
Още по-малко мъже харесват, когато една дама псува. Приблизително 5% смятат грубите думи за нещо обикновено. Останалите избират обликът на женствеността да се добавя от въздържаност в думите.
Що се отнася до облеклото, диапазонът от отговори е просто голям. Почти всички декларират, че чистотата е най-важното нещо. Повечето мъжете харесват чисто женствени облекла като рокли и поли.

Височина
Експертите считат, че идеалната формула за растежа на една жена е „ височината на мъжа минус пет до седем % “. Оказва се, че колкото по-висок е представителят на мощния пол, толкоз по-голяма би трябвало да е разликата в растежа с избраницата му. Например, двуметров мъж (200 см) ще пасне на дама с височина 186-190 см.

Всъщност, повече от 80% от интервюираните считат, че една дама би трябвало да бъде на същата височина като тях или по-ниска. Останалите позволяват опцията дамата да е по-висока от тях. Освен това, статистиката демонстрира, че двойки, при които дамата е по-висока, стигат до брак четири пъти по-рядко.

Цвят на косата
Това е един от най-важните въпроси за нежния пол. Анкетираните мъже назовават брюнетките и русокоските привлекателни почти идентичен брой пъти - към 30 пъти от 100.

Останалите 40% от интервюираните или не могат да отговорят тъкмо или споделят „ не е толкоз значимо “. Има и такива, които харесват червенокоси - към 6%.

Грим
Около 15% от мъжете харесват грим с акцент върху очите и устните. Около половината от интервюираните декларират, че харесват естествеността с най-малко козметика. Останалите се въздържат или не могат да отговорят на този въпрос.
Това значи, че към една трета от представителите на мощния пол не съдят за хубостта на дамата по грима. Те или не го виждат, или не им пука за него. В тази връзка специалистите поучават да не се тревожите доста за козметиката, само че в случай че желаете да се харесате на болшинството, значимо е да знаете по кое време да спрете.

Татуировки и пиърсинг
В този случай отговорите са доста ясни. Само 11% от мъжете харесват татуировки и пиърсинг. 76% от интервюираните декларират изрично „ не “.
Повечето мъже, които са отрицателно настроени към татуировките, считат такива дами за елементарно налични и ненадеждни, макар че няма директна връзка.

Ум, обучение и разсъдък
Повече от 80% от мъжете желаят да видят до себе си жена, с която да имат защо да приказват. Изследванията демонстрират още, че в случай че една дама се интересува от " мъжки " тематики, има доста по-голям късмет да успее.
Интелигентността и образованието са значими за половината от интервюираните. Може би това е просто излишък от минали стандарти - че в случай че човек няма висше обучение, тогава не би трябвало да свързвате ориста си с него. Във всеки случай мъжете стават все по-лоялни по този въпрос.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР