Въпросът за оставката ми не стои на дневен ред, има

...
Въпросът за оставката ми не стои на дневен ред, има
Коментари Харесай

Нинова: Оставката ми не e на дневен ред, има по-важни проблеми |

" Въпросът за оставката ми не стои на дневен ред, има по-важни проблеми ", съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя заяви още: " Очаквахме повече, само че не ни стигна времето, за са реализираме повече - поради дребното време сред изборите. "

Председателят на Българска социалистическа партия разяснява, че " невиждано ниска интензивност за първи път от провеждането на парламентарни избори " е може би " углавен избор към всички нас за това, че за три месеца се организираха два пъти избори ".

Като аргументи за ниската интензивност Нинова уточни неналичието на политически спор и  държанието на двете водещи партии: " ГЕРБ водиха война, ИТН мълчаха ".

Според нея " идващият парламент стартира с доста ниска легитимност ", само че пък няма " сериозна смяна от предходните избори ".

Нинова съобщи, че протестната вълна не се е състояла, а " партиите на митинга нямат болшинство и в случай че желаят държавно управление, ще им се наложи да водят диалог и с други партии ". Тя разяснява, че за Българска социалистическа партия е " извънредно значимо да има държавно управление ".

" Трябва да излъчим държавно управление, би трябвало да мислим за хората и страната, с цел да не хвърляме страната в политически безпорядък. " - сподели тя.

Председателят на Българска социалистическа партия заяви, че този път поддръжката към " ИТН " няма да е безусловна, както и че " в случай че я желаят, би трябвало да проведем диалози по политики ".

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР